close

Dampet og brunet spidskål med smag

Brug smagsgivere til at supplere spidskålet.

Spidskål

Et spidskål deles i to og lægges på en pande eller i en braisergryde med smør og vand. Spidskålet placeres på skærefladen og dampes under låg, til det er halvfærdigt.

Låget fjernes, så væsken kan fordampe. Herefter begynder kålet at brune i smørret, til det er gyldent på skærefladen. Serveres med brud af gedeost og skiver af chorizo. Overhældes med chorizoolie og drysses med friterede kapers.

Læs mere: Få opskriften på chorizoolie og friterede kapers her.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk