close

Dampet fisk med syltede løg og dildvinaigrette

En frokostfavorit fra Spiseriet8000.

Sådan gør du:

Fisken befries for skind og ben, drysses med lidt peber og rulles stramt i film. Lægges i et fad og dampes i ovn ved 90 grader i ca. 12-15 min.
Stilles derefter koldt. Fisken kan med fordel dampes dagen før. Løgene skæres i tynde skiver og overhældes med rødbedelage/syltelage og skal trække min. 1-2 dage før brug.

Olie, eddike og rød balsamico, bladene fra dild-stilkene samt lidt salt og peber blendes godt sammen til vinaigretten.

Den kolde fisk lægges midt på et fad, vinaigretten stænkes ud over fisken, og løgene anrettes ovenpå. Salaten lægges rundt om fisken, og der pyntes af med krydderurter.

Dampet fisk med syltede løg og dildvinaigrette
Dampet fisk med syltede løg og dildvinaigrette

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.