close

Coleslaw a la Lene

Her er opskriften på Coleslaw a la Lene – Lene Liengaard Ørbæk, der er erfaren, vellidt og tænksom køkkenassistent i kantinen hos BENT BRANDT. Tankerne går i høj grad på sund mad, velsmagende mad og enkel mad med et twist.

Det nyder omkring 80 medarbejdere og et stort antal gæster godt af hver dag i kantinen i Aarhus. Endnu flere nyder godt af de gode råd og opskrifter, som Lene har samlet i sin bog 'Den store madplan'. Den indeholder bl.a. opskriften på en hvidkåls- og gulerodssalat med ristede kerner, der i al sin enkelthed smager rigtig godt.

Sådan gør du:

Hvidkål snittes fint og gulerødder rives. Alt blandes godt sammen og hældes op i en serveringsskål.

Rist solsikkekerner, sesamfrø og græskarkerner på en tør pande og tilsæt evt. lidt soja til sidst. Hæld kernerne over salaten og server.

Lenes coleslaw
Coleslaw a la Lene

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.