Brdr. Kochs opskrift på fennikel med krondild, karotter og rødløg

Vegetarhovedret til 4 personer

Fremgangsmåde:

Dampet fennikel

Fenniklerne vaskes, og det øverste af stænglerne skæres af. Løg og hvidløg pilles og hakkes groft. Citrongræs skæres i tynde skiver, og ingefæren skrælles og skæres i tynde skiver. Karotterne vaskes. Grøntsagsfond sættes over i en gryde sammen med løgene, de hele fennikler, krondildkviste, ingefær, citrongræs og fennikelfrø. Koges under låg ved mellemvarme i 40 min. Fenniklerne tages op og afkøles. De skæres over og med en ske tages lidt af indmaden ud af dem. Fenniklerne kommes tilbage i gryden, karotterne tilsættes og indholdet dampes under låg i 5 min.

Rødløgssalat

Rødløgene pilles og skæres i tynde ringe, som halveres. Ringene kommes i en skål sammen med soyasauce, fond og honning. Marineres i 10 min.

Pebermarinade

Alle ingredienser røres sammen, trækker i 5 min. og kommes ved fenniklen.

Kan serveres med vilde ris vendt med lidt smør og sød chilisauce. Gulerødder eller jordskokker kan bruges i stedet for karotter.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.