Dysfagi: hemmeligheden bag den perfekte konsistens
Pris: 995,- ekskl. moms
Vi arbejder med fokus på anvendelse af geleringsmidler og fortykner til at forbedre kvaliteten og madoplevelsen for personer, der har behov for konsistensregulering af deres måltider.
Få indblik i, hvordan disse ingredienser fungerer, så du selv kan eksperimentere og skabe fantastiske resultater i dit køkken.
Vi starter med en spændende teoretisk gennemgang, og derefter får du hands-on erfaring i køkkenet, hvor du lærer at mestre de grundlæggende teknikker.
Uanset om du arbejder med det kolde eller varme køkken, vil du kunne anvende disse teknikker og din nye viden til at skabe nye og lækre retter.
Vi glæder os til at se dig.
Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.
Varighed: 7 timer
Maks. deltagerantal: 16
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.
Hvis du har spørgsmål, så kontakt Majken Alexander på majken@værdigmad.dk