Bæredygtighed på menuen

Vi byder på en inspirerende dag for køkkenpraktikeren, der gerne vil have flere og nye redskaber til at skrue op for bæredygtigheden i køkkenet.

Pris: DKK 150,00 ekskl. moms.

Dennis Rafn, BENT BRANDTs kok og inspirationskonsulent, har sammen med BENT BRANDTs bæredygtighedsrådgiver, Christian Kiilerich, planlagt en dag, hvor de stiller skarpt på, hvordan bæredygtigheden kan blomstre i de professionelle køkkener.

Hvad er bæredygtighed?

Definitionen på bæredygtighed i Bundtlandrapporten fra 1987 lød: "En bæredygtig udvikling er en udvikling, som opfylder de nuværende behov, uden at bringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres behov i fare". Men hvad er bæredygtighed, og hvorfor er det vigtigt? Det forsøger Christian at give dig svaret på.

Bæredygtighed i køkkenet anno 2023
Med udgangspunkt i tal fra køkkenbranchen på energiforbrug, svind og råvareindkøb tager Dennis pulsen på bæredygtigheden i køkkenet anno 2023. Efter de tørre tal vender Dennis blikket mod fremtiden og de tendenser, der rører sig i branchen.

Hvor og hvordan kan du gøre en forskel i køkkenet?
Hvordan mindskes tilberedningssvind samtidig med holdbarheden forlænges? Kan portionering virkelig gøre en forskel? Hvordan opnås smag, fylde og konsistens i plantebaserede råvarer? Hvordan kan køkkenets maskiner gøre hverdagen lettere og mere bæredygtig? Bliv klogere på, hvordan du med enkle og effektive tiltag kan gøre en synlig forskel på bæredygtighedsregnskabet, når Dennis stiller skarpt på praktikken i køkkenet.

Energivogteren
Energivogteren fra BENT BRANDT er et effektivt redskab til at identificere besparelser, ændre rutiner og følge effekten. Med Energivogteren kan du døgnet rundt overvåge dit el-, vand- og varmeforbrug online. Christian viser konkrete eksempler på besparelser fra køkkener, hvor Energivogteren allerede er installeret.

Det grønne Omtanke-mærke
Hvad betyder det, når BENT BRANDT giver et produkt det grønne Omtanke-mærke? Christian og Dennis giver en introduktion til Omtanke-mærket, som BENT BRANDT lancerede i starten af 2022.

Køkkenprocesser
Der bliver sat fokus på bæredygtighed, teknikker og korrekt brug af maskiner, når Dennis indtager køkkenet og tilbereder dagens frokost. Under tilberedningen forklarer Dennis de forskellige småretter, der inspirerer til en mere bæredygtig hverdag.

Vi glæder os til at se dig.

Varighed: 4,5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 8 deltagere.

Datoer