Ses vi på Foodexpo?

NB! Foodexpo 2020 er udskudt.

Når dørene åbnes til nordens største fagmesse den 22.-24. marts, står vi klar til at vise dig et hav af nyheder, og du vil hver dag kunne se demonstrationer af maskiner og udstyr og smage resultaterne på vores stand 9260-62 i hal L. Og så har vi selvfølgelig også strikket et stort katalog af helt unikke messetilbud sammen...

Mød os på foodexpo 2020

I år sætter Foodexpo ekstra fokus på bæredygtighed og FN’s Verdensmål. Det vil vi som leverandør gerne støtte op om. Så tag en snak med os om, hvordan du kan arbejde mere klimavenligt i dit køkken.

Med det revolutionerende system Power Pack er det slut med fedt i emfang og ventilationskanaler. Ved at ændre fedtets struktur, så det nedbrydes til CO2 og vand, opnås en fedtreduktion på op til 95%, hvilket er lig med store besparelser på drift og vedligeholdelse. Kom og oplev det revolutionerende system.

Vi glæder os til at se dig!

Print din billet her

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.