x Luk

Derfor gør vakuum en forskel

Det handler ikke kun om sous vide og mere smag, men også om længere holdbarhed, mindre madspild og en mere effektiv produktion.

Orved VakuummaskineVi introducerer ORVED, der er topkvalitet specielt udviklet til brug i det professionelle køkken.

De fleste vakuummaskiner er udviklet til slagterfagets behov. Nu introducerer BENT BRANDT som eneforhandler i Danmark en serie af maskiner fra italienske ORVED, der i mere end 30 år har specialiseret sig i, hvad vakuum kan gøre for kantiner og restauranter. Til konkurrencedygtige priser.

Forlænger holdbarheden

Vakuum fjerner ilten i vakuumposen. Mikroorganismer, der fordærver maden, kræver ilt for at kunne udvikle sig. Heller ikke skimmelsvampe kan udvikle sig i et miljø uden ilt, så f.eks. parmesanosten får også et længere liv som vakuumpakket.

Farvel til madspild

Har du fokus på bæredygtighed og madspild, kan du vakuummere den mad, der er til overs, uden at det ændrer på kvaliteten.

Bedre kvalitet på frost

Opbevarer du fedtmarmoreret kød i en almindelig plastikpose, vil fedtet begynde at harske – selv ved -18°C. Fordi harskning kræver ilt. Med vakuum undgår du også, at kvaliteten af dine madvarer ødelægges som følge af udtørring under frysning.

Mere effektiv produktion

Med den længere holdbarhed kan du producere større portioner og opbevare dem i vakuumposer. Spar tid – lav f.eks. tomatsovs hver anden uge i stedet for 2 gange om ugen.

Sous vide efter behov

1 portion = 1 vakuumpose, der holder på al smag og vitaminer og med minimal udtørring. Tilbered efterhånden som bestillingerne indløber. Det nedsætter forbruget af råvarer, som kræver mange ressourcer at producere – en metode stort set uden svind, men med masser af god økonomi. Afslut med en lynhurtig bruning, hvis kødet skal have stegeskorpe.

Effektiv marinering

Brug de avancerede maskiners særlige program til marinering af kød, som sørger for, at marinaden trænger langt ind i kødet på rekordtid.

Rens muslinger efter naturmetoden

ORVED har skabt et program, der efterligner trykket i havet, og som får muslinger til at åbne sig, så de skylles rene for sand m.m..

Særligt til supper og saucer – og til nitrogen

Der er også ORVED-løsninger med lodret vakuumkammer, som er perfekt, når flydende indhold skal pakkes i vakuum. Maskinen kan også tilsluttes en trykflaske med nitrogen, så produkter, der ikke tåler tryk fra posen, kan vakuumpakkes.

Al atmosfærisk luft suges ud, nitrogen blæses ind og posen lukkes uden indhold af skadelig ilt og uden tryk på produkterne.

Få mere at vide om de nye muligheder hos vores konsulenter i Maskinsalg. Ring til os på Tlf. 8930 0000

SE MASKINERNE HER

{{headline}}

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.