BENT BRANDT og Verdensmålene

FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling blev vedtaget af verdens stats- og regeringsledere på FN-topmødet i New York den 25. september 2015. Det markerede en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden. Målene trådte i kraft den 1. januar 2016 og skal frem til 2030 sætte os kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på.

BENT BRANDT har valgt aktivt at støtte op om Verdensmål nr. 12 og nr. 13:

Verdensmål nr. 12 handler om ansvarligt forbrug og produktion, og Verdensmål nr. 13 handler om klimaindsats. Netop her mener vi at kunne være med til at gøre en forskel i vores og vores kunders hverdag.

Læs mere om verdensmålene her: https://www.verdensmaalene.dk/fakta/verdensmaalene

Energiforbrug i køkkenet

Sammen med dine øvrige storkøkken-kollegaer står du for 4% af det samlede energiforbrug i Danmark. Det er ovne, koge- og stegeudstyr, opvask, køl og frys, der sluger 70% af køkkenets samlede energiforbrug. Det fremgår af Energistyrelsens Storkøkkenvejledning.

Typisk fordeling af elforbruget i det professionelle køkken.

Se Energistyrelsens storkøkkenvejledning her

Omtanke - ansvarlige valg i det professionelle køkken

Hos BENT BRANDT støtter vi op om verdensmål 12 og 13 ved bl.a. at tilbyde en række produkter, der ved hensigtsmæssig brug kan være med til at skåne miljøet – og i mange tilfælde også spare dig for penge!

Vi har lavet en guide, som kan hjælpe dig med at træffe mere miljøvenlige valg i dit professionelle køkken - du finder guiden her.

Læs brochuren

Internt hos BENT BRANDT

BENT BRANDT er miljøcertificeret efter ISO 14001:2015 standarden, og vi arbejder kontinuerligt med at mindske vores miljøpåvirkning. Det kan du læse mere om i vores miljøpolitik.

Forsendelser

På vores eget lager arbejder vi målrettet med at nedbringe mængden af emballage.

Alle vores egne forsendelseskasser er produceret af FSC-mærket bølgepap

Vi arbejder kontinuerligt på at minimere forbruget af emballage – både på egne varer og i samarbejde med vores leverandører.

Alene på emballage til glas har vi fra en producent identificeret en potentiel besparelse på 15 ton emballage årligt.

Vi distribuerer vores varer med Danske Fragtmænd, som arbejder målrettet med at skåne miljøet.

TCO-beregninger

TCO-beregninger - hvad er billigst i længden?

Vi hjælper dig med svaret ved hjælp af Miljøstyrelsens TCO-værktøjer. Det er et redskab til beregning og sammenligning af totaløkonomi – Total Cost of Ownership – i produkternes levetid. Og her viser en rapport fra Miljøstyrelsen, hvad der er god økonomi.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.