close

Ren opvask på 2 minutter

Med verdens måske bedste grovopvaskemaskine er det bare skrabe, fylde, opvaske.

Stop med at forvaske.

Fastbrændte kanter og indtørrede madrester forsvinder som dug for solen. Kort sagt: rene og tørre kantiner og værktøjer når du har behov for dem. Og med forvask, iblødsætning og skrubning af vejen, kan du bruge tiden på bedre ting. Og samtidigt spare store mængder af vand, kemi og strøm.

Spar vand, strøm og kemi - allerede fra dag ét

Droppet forvask reducerer som sagt forbruget af strøm, vand og kemi til et minimum. Men takket være den effektive granulatteknik udføres også arbejdet inde i maskinen med færre ressourcer.

Med din nye grovopvaskemaskine begynder du allerede at spare fra dag ét, og du får mere tid til alt det sjove i et restaurantkøkken.

Satser du på økologi? Glem ikke at klimasikre dit opvaskerum

At satse på økologiske råvarer bringer dig kun halvvejs. Med din grovopvaskemaskine fra GRANULDISK bliver du endnu mere klimasmart ved at sætte en stopper for forvasken.

Desuden føles det også godt, at din nye maskine monteres i forvejen på vores CO2-kompenserede fabrik i Malmö og består, for størstepartens vedkommende, af genbrugelige komponenter.

Lige nu får du op til €2.500,- i ombytningsrabat.

Gælder tom. 30/9-2018 - læs mere og få din rabatkupon i brochuren her.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk