close

Rational 5 Senses

Du laver mad med alle 5 sanser. Det gør dit nye Rational SCC også.

Dit SelfCookingCenter® 5 Senses kan grille, stege, bage, dampe, stege under låg, blanchere og pochere. Og det gælder, hvad enten du vil tilberede kød, fisk, fjerkræ, grøntsager, æggeretter, bagværk og desserter eller der er tale om tredive eller flere tusinde retter. Dette madlavningssystem er din alsidige assistent i restauranter og på hoteller, i forbindelse med catering og kollektiv bespisning samt i systemgastronomien.

Du indtaster, hvordan dine retter skal være, og SelfCookingCenter® 5 Senses omsætter dine idéer i praksis. Nøjagtigt og pålideligt. For hos os er og bliver det kokken, der bestemmer over resultatet – og får nøjagtigt det, han vil have.

Det nye SelfCookingCenter® 5 Senses er den bedste aflastning, et køkkenteam kan ønske sig. Det er besparende, frigør dig fra rutineopgaver og giver dig frihed til at koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig.
I sidste ende er det kun den tilfredse gæst, der tæller.

Tidligere skulle kokken bruge specialapparater som gril, ovn, komfur, gryder eller pander til det store arbejde, der ligger i at tilberede gode retter. I dag er det disse 4 intelligente assistentfunktioner, som understøtter dig optimalt i dit køkken.

Ring 8930 0000 og hør mere om de nye Rational ovne

Se hele vores store udvalg af Rational ovne her

Opgrader dit eksisterende Rational SCC WE

Har du allerede et Rational SelfCookingCenter® fra 2011 eller nyere, så kan det opgraderes til 5 Senses.

Opgraderingen er gratis i forbindelse med et servicebesøg. Ring til vores serviceafdeling på 8930 0250 og bestil et servicebesøg. Sammen med servicebesøget får du også en gratis Rational USB-nøgle, så du fremover selv kan opgradere dit SelfCookingCenter®.

Rational USB-nøglen kan også købes for kr. 295,- (ekskl. moms), så kan du selv opdatere din ovn med nyeste software.

Ring 8930 0250 og hør mere om at opgradere din eksisterende ovn.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også til private. Køb online på bentbrandt.dk