close

Cateringlandsholdet på vej mod OL med ny hovedsponsor

Det danske Cateringlandshold ruster sig til Culinary Olympic Games i november med ny leverandør og hovedsponsor. Med sin stærke position hos kantiner og storkøkkener skal BENT BRANDT, Danmarks største leverandør af professionelt køkkenudstyr, fremover være med til at øge kendskabet til den høje kvalitet og store kreativitet, der kendetegner dansk catering.

Når verdens bedste kokke og catere i november mødes til Culinary Olympic Games 2016 i den tyske by Erfurt, er de ni deltagere på det danske Cateringlandshold på medaljejagt. Det blev til en sølvmedalje ved VM i 2014, og ambitionerne er ikke mindre i årets dyst om en prestigefyldt topplacering. Forud for konkurrencen ligger måneders intensiv træning, der måler sig med indsatsen fra søsterholdene i Foreningen Kokkelandsholdet, som også deltager ved OL.

"Det er selvfølgelig en enorm faglig udfordring og personlig tilfredsstillelse for de ni deltagere," siger direktør i Foreningen Kokkelandsholdet, Sten Slot Knudsen. "Men der er også en bredere hensigt med Cateringlandsholdets arbejde for medaljer. På trods af at rigtig mange private virksomheder og offentlige storkøkkener har opdaget, hvordan mad med kvalitet, økologi og bæredygtighed kan bruges som effektiv profilering, har de topengagerede folk i cateringsektoren befundet sig lidt i skyggen fra den næsten kultagtige status, som kokkene har fået."

En seriøs blåstempling

Den forskel ønsker foreningen at udligne. Ikke mindst, fordi det også handler om at tiltrække unge mennesker til faget, der kan se perspektiverne i at udvikle fantastisk mad til mange på en arbejdsdag, der også levner plads til et familieliv.

"Derfor har vi søgt en leverandør og hovedsponsor til Cateringlandsholdet, som har branchens fulde respekt og som seriøst vil give en hånd med til udvikling af både faget og holdet, og som i sig selv er en blåstempling af vores arbejde," siger Sten Slot. "Jeg er derfor meget glad for, at BENT BRANDT har sagt ja til vores henvendelse."

Gensidig inspiration

Hos BENT BRANDT er administrerende direktør Mikael Brandt omvendt glad for udsigten til at kunne være med til at udvikle talent hos en kundegruppe, der betyder rigtig meget for virksomheden.

"Der er en enorm lyst til at prøve nyt og eksperimentere i kantine- og storkøkkenerne, og det har vi tænkt os at lære af som leverandør og hovedsponsor. Vi vil lade os inspirere og suge til os af de anderledes idéer til buffeter og præsentationer, som vi har set landsholdet levere, og vi vil lade de ni deltagere teste udstyr som inspiration til vores sortiment," siger Mikael Brandt, der til gengæld stiller hele firmaets know how og engagement til rådighed. "Der tales bl.a. meget om bæredygtighed i cateringkøkkenet, og her er vi på hjemmebane," lyder det fra direktøren, der også peger på værdien af, at virksomhedens udenlandske leverandører ser BENT BRANDT-navnet optræde i de store, internationale konkurrencer.

CateringlandsholdetDe ni deltagere på det danske Cateringlandshold, der kan se frem til samarbejdet med BENT BRANDT som ny leverandør og hovedsponsor. Fra venstre: Marianne Myrthue Nørskov, Tonny Overby Meyer, Christina Larsen, Casper Bøgeskov Jensen, Trine Villumsen, Dennis Just Nielsen, Regin Berthelsen, Lasse Hansen og Nikolaj Crump Hedegaard.

Del

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også til private. Køb online på bentbrandt.dk