close

Mad til mange

Årets inspirationsseminar med Cateringlandsholdet og Fødevarestyrelsens nye Måltidsmærke.

Mad til mange

Tilbring en dag med Cateringlandsholdet og dets sponsorer og få masser af ny inspiration til din kantine, når der skal serveres Mad til Mange. Inspirationsseminaret vil blandt andet byde på et fagligt indlæg om Fødevarestyrelsens nye Måltidsmærke, som gør det nemt at tilbyde sund og lækker mad i din kantine. Derudover vil Cateringlandsholdets sponsorer afholde en række spændende workshops på dagen og give dig konkrete tips og ny inspiration til de mange muligheder du har, når du laver Mad til Mange.

På dagen byder vi selvfølgelig på fuld forplejning, og du kommer med i køkkenet og helt tæt på Cateringlandsholdet, når de tilbereder dagens menu. Du får desuden mulighed for at netværke med andre kollegaer fra branchen og gå i en uformel dialog med Cateringlandsholdets sponsorer om, hvordan de kan hjælpe lige netop din kantine til at servere Mad til Mange.

Læs mere og tilmeld dig her.

Del

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk