close

Lad Irinox blæstkøleren lave din varme mad

Kan man tilberede mad i en blæstkøler? Ja, det kan man faktisk i den nye generation af Multi-Fresh blæstkølere fra Irinox. Foruden køl og frys i flere variationer kan du bruge Irinox til skånsom tilberedning af kød, fisk, fjerkræ og grøntsager ved op til 85°C. Det betyder høj spisekvalitet og et minimum af svind. Når det perfekte stegeresultat er opnået – f.eks. over nat – kan du indstille til automatisk nedkøling eller nedfrysning og holde temperaturen hele weekenden eller til næste morgen, hvor maden er klar til videre forar­bejdning.

Betjeningen af Irinox MultiFresh er hurtig og helt enkel. Tryk på ikonet for det produkt du ønsker at tilberede – f.eks. 'low temp cooking – beef'. Indstil den temperatur du ønsker at tilberede dine råvarer ved og brug kernetemperaturføleren til at ramme den perfekte tilberedning. Nu kan du vælge at lade automatikken holde temeperaturen, indtil maden skal serveres, eller du kan bede den om at køle det tilberedte produkt ned eller fryse det ind. Alt sammen i én og samme proces.

Hvis du ønsker en stegeskorpe, kan du brune kødet, inden det tilberedes i Irinox, eller du kan brune det bagefter. Den lange tilberedning kan også bruges til sous vide produktion.

Brug blæstkøleren som raskeskab

Med den nye teknologi kan du også stille gærbrød til raskning i blæstkøleren dagen før, det skal bages. Lad Irinox køle eller fryse dejen ned, indstil tid og temperatur i kabinettet – og værs'go: Når du møder om morgenen, er dejen hævet og klar til at komme i ovnen direkte fra blæstkøleren. Blæstkøleren fungerer altså som gær-stopper – også hen over en weekend.

Optøning med mindre svind

Et program for optøning fra frost sikrer dig også et minimum af svind i en sikker proces, ligesom den nye generation af Irinox indeholder programmer til regenerering, henkogning og pasteurisering. Også temperering af chokolade, sker ved tryk på en knap ligesom en række funktioner er målrettet klargøring af is til servering.

Det er alt sammen faciliteter, du ikke finder i en almindelig blæstkøler, og det hører med til positivlisten, at en Irinox MultiFresh, der kan rumme 25 kg råvarer ad gangen, tilsluttes almindelig 230 Volt. Det betyder, at du sparer energi – masser af energi.

Overvej, om din næste blæstkøler ikke skal være et supplement til din ovn.

Find din næste Irinox blæstkøler her

 

Del

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også til private. Køb online på bentbrandt.dk