close

En bid af medaljen

Kom og få en bid af medaljen. 1. februar 2017 i Odense har du mulighed for at få ny viden og inspiration til din kantine

Bæredygtighed er for alle og behøver ikke at være svært. Mangler du ny inspiration eller savner du viden om, hvordan du kan få en mere bæredygtig hverdag, så inviteres du hermed til at tilbringe en dag sammen med Det Danske Cateringlandshold og deres sponsorer, hvor de sætter fokus på denne trend.

Cateringlandsholdets sponsorer er Kohberg, Royal Greenland, Unilever Food Solutions, Danish Crown, Bent Brandt, De Forende Dampvaskerier, Orkla, JØNI, BC Catering, AB Catering, Teknisk Skole Silkeborg og ScanBox. Hver især vil de give dig en uforglemmelig dag med spændende workshops, foredrag med konkrete eksempler på, hvordan du kan blive mere bæredygtig i din kantine og selvfølgelig byder de på fuld forplejning tilberedt af Cateringlandsholdet, der netop har vundet guld til OL. På dagen vil du også kunne møde DUNI, Therm IT, Cissus og JDE Kaffe.

Du får mulighed for at networke med andre kollegaer fra branchen og få en uformel inspirationsdialog med sponsorerne for at høre, hvordan de kan hjælpe lige netop din kantine til en mere bæredygtig hverdag.

Og så får du naturligvis mulighed for at tale med landsholdet og få tips og tricks og høre mere om, hvad der skal til for at blive en del af holdet.

Se programmet og tilmeld dig på https://cookery.nemtilmeld.dk/1/.

Du kan også downloade programmet her.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også til private. Køb online på bentbrandt.dk