close

Sådan! Olympiske medaljer til Danmark

Onsdag den 26. oktober blev spændingen om de samlede podieplaceringer udløst efter fire dages nervepirrende dyst i Culinary Olympics 2016 i den tyske by Erfurt. Det blev til flotte medaljer til alle tre danske landshold.

CateringlandsholdetCateringlandsholdet

For Cateringlandsholdet er to års hårdt forarbejde og træning blevet kronet med en imponerende flot guldmedalje. Det kræver mellem 90 og 100 point af få guld, og pointtallet for den danske indsats rakte til en samlet podieplads som bronzevinder. Netop en tur på podiet var det, som holdleder Tonny Overby Meyer så inderligt havde drømt om.

Senior kokkelandsholdetSenior Kokkelandsholdet

Senior Kokkelandsholdet skaffede også Danmark en guldmedalje. Det var i ’Varmt Køkken’, og pointtallet udløste ligeledes en tur på podiet for at hente bronzemedaljen i denne disciplin, hvor 36 lande deltog. I Culinary Art, der er den kolde konkurrence præsenteret som skueretter, blev det til sølv. Trods disse flotte placeringer rakte det ikke til en podieplads for Senior Kokkelandsholdet i den samlede konkurrence – ’Varmt og Koldt Køkken’.

Junior KokkelandsholdetJunior Kokkelandsholdet

Også Junior Kokkelandsholdet vender stolte tilbage til Danmark med en guldmedalje i ’Edible Buffet’ og en sølvmedalje i ’Varm Ret’.

Som hovedsponsor for Cateringlandsholdet og business-sponsor for Kokkelandsholdene skal der lyde et stort tillykke fra os alle hos BENT BRANDT.

Del

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også til private. Køb online på bentbrandt.dk