close

Cafestart - tips og ideer

BENT BRANDT har samlet nogle gode råd til dig, der ønsker at realisere drømmen om at åbne café eller restaurant.

Med udgangspunkt i indretning af køkken og bar samt valg af service sætter vi fokus på nogle af de overvejelser, du bør gøre dig.

Det er altid en god idé at tage en storkøkkenkonsulent med på råd fra starten – så kan du drage nytte af erfaringerne fra andre, der har realiseret drømmen om egen café eller restaurant. BENT BRANDT er Danmarks største leverandør af udstyr og service til storkøkkensektoren:
  • BENT BRANDT har en landsdækkende stab af meget erfarne konsulenter og en projektafdeling, der kender den optimale arbejdsgang i et køkken ud og ind. Efter en afdækning af dine ønsker og behov udarbejdes indretningsforslag med 3D-visualisering og budget. Fremstilling af inventar, montering og opstart udføres af specialiserede samarbejdspartnere.
  • Ved arrangementer i BENT BRANDTs demokøkken i Aarhus, præsenterer kok og inspirationskonsulent Kim Schytt Olesen bl.a. mulighederne i RATIONAL-ovnene og FRIMA VarioCookingCenter eller inviterer til anden inspiration i selskab med spændende gæstekokke. Se vores arrangementer her.
Husk, at du altid er velkommen ringe og få en snak med BENT BRANDT-konsulenterne på telefon 8930 0000.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også til private. Køb online på bentbrandt.dk