close

Rational CookingLive

Vi serverer varme tips

Nu kan du lære Rational SCC® (SelfCooking Center ®) at kende - ovnen med de mest effektive koge-, stege- og bageforløb. Og opleve FRIMA VCC Multificiency® (VarioCooking Center Multificiency®) fremtidens kippande, kipgryde og friture samlet i samme enhed. Kom til CookingLive og få masser af facts og frugtbare tips.

Ovnen, der tænker selv

Med RATIONAL SelfCooking Center ® gøres det let.

Det eneste du skal er:

  1. Vælg ret
  2. Vælg ønsket slutresultat
  3. Færdig

Kom og lær hvordan du bruger RATIONALs banebrydende teknologi. Ovnen ’sanser’, hvordan tilberedningen skrider frem og fortæller dig, hvilke retter du med fordel kan tilberede samtidig. Du får også mulighed for at lave dit eget display med det revolutionerende RATIONAL SCC ®.

RATIONAL SCC ® fungerer også som en manuel ovn med mange muligheder for individuelle indstillinger. Du får en praktisk gennemgang af ovnens funktioner, eksempler på tilberedninger og en demonstration af det fuldautomatiske rengøringssystem.

Intelligent tilberedning

Med FRIMA VarioCooking Center Multificiency® bliver det ikke nemmere. Det eneste du skal gøre er at vælge tilberedning og bruningsgrad, så klarer FRIMA VCC Multificiency® resten.

Kom og se hvordan du laver en gryderet med pasta til 25 per-soner på 18 min. og hvordan du tilbereder mælkeprodukter, uden de brænder på eller koger over. Alle funktionerne i FRIMA VCC Multificiency®, gennemgås og hvert enkelt symbol forklares.

Varighed: 3 timer

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.

Vi glæder os til at se dig.

Kurset er for dig, der ikke allerede har en RATIONAL ovn eller FRIMA.

Tid:

04. april 2018 kl. 11:00 - 14:00

Sted:

BENT BRANDT,
Langdyssen 7, Lisbjerg,
8200 Aarhus N

Pris:

0,00 (ekskl. moms)

Produkt:

Rational

Kategori:

CookingLive

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også til private. Køb online på bentbrandt.dk