close

En aften i dessertkunstens tegn

Passioneret dessert- og chokoladefan

Lad dig friste af listige chokolader og desserter, når Gabriel Ahlgren, der driver Vanilla Chokolatier og Konditori i Vejle, indtager køkkenet hos BENT BRANDT.

Temperereing, teknik og tips

Der skrues op for forventningerne til smag og præsentation, når vi går i køkkenet og arbejder med temperering af chokolade til fyldte chokolader og afpyntning af hverdagskager.

Varighed: 5 timer

Vi glæder os til at se dig.

Tid:

01. maj 2018 kl. 15:00 - 20:00

Sted:

BENT BRANDT,
Langdyssen 7, Lisbjerg,
8200 Aarhus N

Pris:

350,00 (ekskl. moms)

Kategori:

Inspiration

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også til private. Køb online på bentbrandt.dk