close

Carpigiani iskursus

Gelato på restaurant

Der er fokus på det gode italienske gelatohåndværk, når chef Francesco Giordano  fra Carpigiani Gelato University deler ud af sin viden og i praksis viser, hvordan du kan skabe fornyelse på restaurantens dessertkort. 

Desuden kan du også møde Emanuelle Iezzi fra Frima Vafler, der repræsenterer den traditionsrige italienske producent af gelatoingredienser Fabbri samt producenten af istilbehør.

Der undervises på engelsk.

Varighed: 4 timer

Vi glæder os til at se dig.

Tid:

25. oktober 2017 kl. 10:00 - 14:00

Sted:

BENT BRANDT,
Langdyssen 7, Lisbjerg,
8200 Aarhus N

Pris:

225,00 (ekskl. moms)

Produkt:

Carpigiani

Kategori:

Uddannelse

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også til private. Køb online på bentbrandt.dk