close

Vi opnår nu mere ensartethed på stykstege og mere mørt og saftigt kød

Souschef Produktionsleder Marianne Reitz

Bliv inspireret

Inspiration og ny viden

Hos BENT BRANDT kender vi sammenhængen mellem inspiration, viden, arbejdsglæde og tilfredse gæster. Derfor tilbyder vi en række kurser til dig, som arbejder professionelt med mad. Kurserne kan være med til at gøre det daglige arbejde i køkkenet både sjovere, nemmere og mere givtigt. 

Vi har ovnkurser til dig, der overvejer at investere i en RATIONAL ovn eller til dig, som allerede har en en ovn, men gerne vil have endnu mere viden om ovnen for at kunne anvende den optimalt i hverdagen. 

Savner du inspiration til arbejdet, eller ønsker du at opdatere din viden om, hvad der rører sig i din branche, kan du ligeledes med fordel melde dig til et af vores mange inspirationskurser.

Kurserne er kun for erhvervsdrivende

Find arrangement

Få ny inspiration

Kom og bliv introduceret til RATIONAL ovnen. Se hvordan FRIMA forener stegning, kogning, fritering og trykkogning i samme enhed.

Dette er arrangementerne for dig, der ikke allerede har en RATIONAL ovn eller en FRIMA.

Se alle CookingLive arrangementer

Vi serverer varme tips

Lær dit produkt endnu bedre at kende. Vi inviterer til inspirationskurser, hvor du kan hente masser af facts og brugbare tips.

Disse kurser er produkttræningskurser, der hjælper dig til at bruge dit produkt mest effektivt.

Se alle produkttræningskurser

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk