close

Turbinehallens fennikelsuppe

Kold fennikelsuppe med zambuca, anis, kørvel & urteolie.

Ingredienser

Tilberedningstid: 45 min.
Til 4 personer

  • 2 fennikel
  • 1 løg
  • ½ l. kyllingefond
  • 2 dl. Piskefløde
  • zambuca
  • stødt anis
  • 1 bdt. Kørvel
  • div. urter
  • økologisk koldpresset rapsolie
  • hvidløg

Fremgangsmåde:

Fennikel og løg skæres i tern. Sauteres af i gryde uden at tage farve sammen med anis & hakket kørvel. Herefter flamberes det hele i en god sjat zambuca.

Hønsefond kommes på og fennikel simre sig møre ved lav temeperatur. Når fennikel og løg er møre blendes med staublender og monteres med piskefløde. Suppen smages til & sættes på køl til dagen efter.

Div. urter evt. fra haven skylles og blendes helt fin i rapsolien med 1-2 fede hvidløg til helt grøn. Olien sigtes gennem et klæde og er klar til at bruge som pynt i toppen af suppen.

fennikelsuppe

Del

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også til private. Køb online på bentbrandt.dk