close

Svamperisotto med confiteret kyllingebryst, stegte kantareller, svampechips og tranebær

En lækker cremet risotto, tilberedt på en Frima.

Til 10-12 pers.

  • 250 g kantareller
  • 1 kg risottoris
  • Hvidløg
  • 2 skalotteløg
  • 3 dl hvidvin
  • 2 ltr. hønsefond
  • 150 g Mascarpone
  • 100 g Comté
  • Tranebær
  • 2 kyllinger
  • 500 g markchampignon

Sådan gør du

Risotto

Kantarellerne steges gyldne i olivenolie og tages fra.

Sauter risene i olivenolie og lidt knust hvidløg. Tilsæt herefter hvidvin og hønsefond. Indtast kogetid i programmet 'Risotto', placer spyddet og luk låget. Efter endt kogetid omrøres risottoen med Mascarpone, Comté og kantareller. Smag til med salt og friskkværnet peber. Pynt anretningen med tranebær.

Confiteret kylling

Skær bryst ud fra 2 kyllinger. Vælg programmet 'Confitering' og indstil kernetemperaturen til 72°C. Læg kyllingebrysterne i rapskimolie med hvidløg og laurbær. Frima'en siger til, når kyllingebrysterne er perfekte.

svampechips

Skær markchampignoner i tynde skiver og lad dem stege på programmet 'Fritering' i 3 min. Serveres som tilbehør.

SvamperisottoSvamperisotto med confiteret kyllingebryst, stegte kantareller, svampechips og tranebær

Del

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også til private. Køb online på bentbrandt.dk