Svamperisotto med confiteret kyllingebryst, stegte kantareller, svampechips og tranebær
En lækker cremet risotto, tilberedt på en Frima.
Sådan gør du
Risotto
Kantarellerne steges gyldne i olivenolie og tages fra.
Sauter risene i olivenolie og lidt knust hvidløg. Tilsæt herefter hvidvin og hønsefond. Indtast kogetid i programmet 'Risotto', placer spyddet og luk låget. Efter endt kogetid omrøres risottoen med Mascarpone, Comté og kantareller. Smag til med salt og friskkværnet peber. Pynt anretningen med tranebær.
Confiteret kylling
Skær bryst ud fra 2 kyllinger. Vælg programmet 'Confitering' og indstil kernetemperaturen til 72°C. Læg kyllingebrysterne i rapskimolie med hvidløg og laurbær. Frima'en siger til, når kyllingebrysterne er perfekte.
Svampechips
Skær markchampignoner i tynde skiver og lad dem stege på programmet 'Fritering' i 3 min. Serveres som tilbehør.
Tænk nyt i kantinen
For Dennis Rafn – kok og inspirationskonsulent hos BENT BRANDT – var en intensiv uddannelse hos Frima i Tyskland en øjenåbner for alle de muligheder, det unikke køkkenredskab giver.
Læs om Dennis' erfaring med Frima her.
