close
La Glace' Københavner småkager

La Glace Københavner småkager

Få opskriften på de lækre småkager fra La Glace

Ingredienser

  • 275 g smør
  • 230 g sukker
  • 320 g honning
  • 600 g hvedemel
  • 12 g kanel
  • En knivspids hjortetaksalt
  • 100 g tørrede æbler
  • 150 g mandler
  • 30 g æg

Fremgangsmåde

Mandler med hinde hakkes groft. Tørrede æbler blendes sammen med mel. Smør og sukker køres sammen, de øvrige ingredienser tilsættes og dejen køres langsomt sammen.

Dejen afkøles 1/2 time

Dejen rulles ned til en tykkelse på 3,5 mm, bages i 9 minutter ved 170 grader.

Del

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også til private. Køb online på bentbrandt.dk