close

Krondyr med græskar-/gulerodpuré med bagte, marinerede jordskokker

En lækker hovedret fra Henne Mølle Å Badehotel

Krondyr med græskar-/gulerodpuré

Hovedret til 10 personer

  • 100 g græskar
  • 75 g gulerod
  • 2 dl fløde
  • 20 jordskokker

Pynt:

  • Dampede gulerødder
  • Forårsløg

Tilbehør:

  • Pommes Anna
  • Sauce Madeira

Græskar og gulerod koges møre i fløde, hvorefter de blendes med lidt ekstra fløde og krydderier. Jordskokker bages i ovnen ved 160 grader i 1½ time på en bund af salt og lægges derefter i en lage af fond i 2 dage. Kødet brunes af, krydres og tilberedes sous vide ved 57,2 grader i 5 timer. Pyntes med dampede gulerødder og forårsløg og serveres med Pommes Anna og Sauce Madeira.

Del

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også til private. Køb online på bentbrandt.dk