close
Kogt jomfruhummer

Kogte jomfruhummere

Her er opskriften på de lækreste kogte jomfruhummere

Jomfruhummere

  • 4 jomfruhummere
  • 1 citron
  • 1 håndfuld salt
  • 4 fed hvidløg
  • ½ bdt. timian
  • 2 citroner

Citronmayonnaise

  • 1 dl past. æggeblommer
  • ½ dl citronsaft
  • Salt
  • 1 spsk. dildeddike
  • 1 spsk. vand
  • Neutral olie

Jomfruhummere

Kog en stor gryde med vand, salt, citronskiver, hvidløg og timian op. Blancher jomfruhummerne i 3 min., hvorefter de lægges i isvand.

Når hummerne er kølet af, dryppes de af og serveres med halve citroner, som er grillet kort på skærefladen.

Citronmayonnaise

I et litermål stavblendes æggeblommer, citron, salt, eddike og vand sammen.

Tilsæt neutral olie til mayonnaisen bliver blank og tyk. Smag til med salt, citron og peber før mayonnaisen fyldes i en 'sutteflaske'.

Del

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også til private. Køb online på bentbrandt.dk