close

Kammuslinger med hyben, havtorn og laksemousse

En forret fra Henne Mølle Å Badehotel

Kammuslinger med hyben, havtorn og laksemousse

Til 10 personer

  • 10 kammuslinger
  • 50 g hyben
  • 50 g havtorn
  • 4 spsk. honning
  • Friséesalat
  • Dild
  • Ærteskud

Kammuslingerne springes i 1 døgn i en 1 til 10 saltlage. Hyben og havtorn koges ind med honing, til det bliver en tyk sukkerlage. Vandet hældes fra hybenblandingen.

Anrettes med små tårne af laksemousse.

Del

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også til private. Køb online på bentbrandt.dk