RATIONAL har fået en lille

Du får alle de muligheder og den driftsikkerhed, du kender fra de store ovne i RATIONAL-familien – ja, du får faktisk muligheder, du aldrig har set før. Det er stort, men den største nyhed er størrelsen. RATIONAL XS er skabt til steder, hvor pladsen er trang og til køkkener, hvor mængderne er mindre eller hvor der er god økonomi i ikke at varme store ovne op hele tiden. Du kan også bruge RATIONAL XS som et fleksibelt supplement til køkkenets øvrige stege-, koge-, dampe-, bage- og friture-grej.

Rational XS

En lille RATIONAL, der kan alt dét, som har gjort de større modeller til det ultimative valg i professionelle køkkener verden over. Kvalitet og gennemtænkt funktion, der med tysk grundighed bygger på en enorm viden om, hvordan man får de bedste resultater og med sans for, hvordan du arbejder.

Når størrelsen betyder noget

RATIONAL XS har en dybde, så den kan placeres på et bord og en bredde, så den nemt kan indpasses i det lille café- eller institutionskøkken eller som en del af et frontcooking-koncept.

Dit eget display

RATIONAL XS er udstyret med samme computerteknologi som de store modeller: Du vælger fra displayet, hvad du ønsker at tilberede, og hvordan det færdige resultat skal være – så tilpasser ovnen selv temperatur, ovnklima og tid efter mængden af råvarer, og den holder dig hele tiden ajour med, hvor langt den er nået. Og du kan tilberede forskellige ting på én gang – ovnen styrer tilberedningen for hvert indstik helt præcist.

Men RATIONAL XS gør det endnu nemmere for jer, der tilbereder de samme retter igen og igen. Du kan arkivere dit eget program sammen med et foto af retten – så kan selv nye medarbejdere producere perfekte resultater blot ved at trykke på billedet på displayet.

LED-lys i ovnrummet

I RATIONAL XS oplyses hvert indstik af LED-lys, som neutralt viser f.eks. produkternes bruningsgrad. Ovnen kan også som ekstraudstyr leveres med kontrollamper ved hvert indstik, som blinker, når plader eller kantiner skal fyldes eller tages ud.

Styr på energi-økonomien

RATIONAL XS er god energiøkonomi med en tilslutningsværdi på kun 5,7 kW – til sammenligning bruger RATIONAL SCC61 11 kW. Det skyldes bl.a. 10% yderligere energibesparelse fra den nyudviklede ovndør med tredobbelt, varmereflekterende glas. Ved hjælp af den integrerede energimåler kan du hele tiden se, hvor meget energi der bruges til den enkelte tilberedning og hvor meget der bruges om dagen. Data kan ses på displayet, og tallene kan downloades.

Styr ovnen fra din iPhone

Hvis du tilslutter din nye RATIONAL XS til et netværk, kan du styre og overvåge ovnen fra din iPhone. Det giver dig det totale overblik og indsigt i, hvad der lige nu er gang i.

Dobbelt så effektiv

Du kan også få RATIONAL XS som en combi-duo variant med to ovne bygget sammen og monteret på stativ til en ergonomisk god arbejdshøjde. Så kan du f.eks. koge eller dampe i den ene, mens du steger eller bager i den anden.

Fleksibilitet i ovnen

Mens de store RATIONAL-ovne arbejder med 1/1 GN-formater, er XS-modellen skabt til 6 × 2/3 GN indstik ligeledes langs, hvilket giver dig en fleksibilitet til også at arbejde med flere plader og kantiner i 1/3 og 2/8 GN på samme indstik.

SE OVNEN HER

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.