"Den sparer os for mindst 50.000 kr. om året!"

I Seggelund ved Christiansfeld var der tidligere tre medarbejdere i opvasken. Nu er der kun to – og en Granuldisk. Det er slut med at bruge tid på at skrubbe gryder, pander og kantiner, før de vaskes op. Og der er meget opvask efter madlavning til 3.000 serveringer hver uge i det ikoniske 'cafeteria'.

Man holdt vejret på Seggelund Cafeteria, dengang motorvejen åbnede i 1984. Hvordan ville det gå, når tusindvis af bilister ikke længere kom forbi på den gamle hovedvej, for stedet havde været et yndet stop og spisested for rigtig mange på turen til og fra Tyskland.

Men Carsten Petersen klager ikke. Han er tredje generation på stedet, og han kan næsten hver weekend melde alt optaget i dét, der nu er en restaurant med plads til 200 gæster – foruden et stort antal frokost-gæster, hvoraf mange er bilister, der drejer fra motorvejen for endnu engang at sætte sig til bords i 'cafeteriaet'.

Granuldisk

Rengjort på 2 minutter - uden forvask

Rengjort på 2 minutter - uden forvask

Granuldisk grovopvaskere renser dine gryder og kantinver ved hjælp af granulat, vand, og en lille smule vaskemiddel. Se vores store udvalg af Granuldisk grovopvaskemaskiner her eller kontakt os på tlf. 8930 0000 for råd og vejledning.

Se Granuldisk her

Læs mere

På en uge bliver det til omkring 1.500 gæster i restauranten – og lige så mange kuverter ud af huset, for maden fra Seggelund er berømt i store dele af det sønderjyske.

Derfor var det en gammel, godt brugt grovopvasker, der i april 2016 blev udskiftet med en Granuldisk.

"Det har vi aldrig fortrudt"

"Jeg havde set den på et par messer, og med rigtig god hjælp og rådgivning fik vi den i hus, og det har vi aldrig fortrudt," fortæller Carsten Petersen, der er tredje Seggelundgeneration, som er trofast kunde hos BENT BRANDT. Han fortsætter: "Før var vi nødt til at skrubbe tingene, før vi vaskede dem op, men Granuldisk'en fjerner selv meget fastbrændte rester. Den er nem at arbejde med, så alle kan betjene den, og som sagt har det mindre arbejde betydet, at vi kan spare en medarbejder i opvasken. Det er i hvert fald en besparelse på 50.000 kr. om året, hvortil der kommer en meget stor energibesparelse. Maskinen kører jo stort set hele tiden fra morgen til sen aften."

Carsten Petersen kan også konstatere, at granulerne er meget slidstærke. De er kun blevet udskiftet en gang siden starten.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.