FOREDRAG: Superfoods

Brug en eftermiddag sammen med Christoffer Bro Christensen og bliv klogere på, hvad ændrede vaner i køkkenet kan gøre for klimaet.

Pris: 225,- ekskl. moms.

Det er svært at ændre vaner – også madvaner. Vores madvaner præger i høj grad råvareproduktionen, og i 2021 betyder det, at 75% af vores planteavl er fordelt på 12 forskellige planter. For at skabe større diversitet i råvareforbruget og derved hjælpe naturen, har Verdensnaturfonden og Unilever udvalgt 50 superfoods.

Viden på menuen

Christoffer, kok og medlem af det danske Cateringlandshold, fortæller, hvordan han arbejder med økologi, bæredygtighed og de 50 superfoods i sit køkken på Designskolen Kolding. Udover tips til hvordan du aktivt kan arbejde med de 50 superfoods, fortæller han også om EU-projektet ”Fusilli urban food planning”, som Kolding deltager i, hvor 12 europæiske byer udveksler erfaring om økologi, minimering af spild, bedre udnyttelse af råvarer etc. Vi slutter af med smagsprøver af den mad, Christoffer serverer til dagligt.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Vi glæder os til at se dig.

Varighed: 3 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.