WEBINAR: Substans i forårets råvarer
Få mere ud af forårets råvarer sammen med René Mammen fra Restaurant Substans.
Pris: Gratis
Dennis, BENT BRANDTs kok og inspirationskonsulent, har inviteret René Mammen, indehaver og køkkenchef hos Restaurant Substans, ind i demokøkkenet for at sætte Substans’ unikke aftryk på tilberedning af forårets råvarer. René er kendt for sit gode, solide køkkenhåndværk og at skabe gourmetoplevelser med respekt for lokale, årstidsbestemte råvarer.
Smagsoplevelser med substans
Med fokus på forårets lokale råvarer, de bedste tilberedningsmetoder og unikke smagsoplevelser går Dennis og René i køkkenet. Her er dagens mission at give inspiration til, hvordan du bruger kendte råvarer på en ny måde samtidig med, at du får mest muligt ud af råvarerne til bespisning af mange - uden af gå på kompromis med den unikke Substans-stil, selvfølgelig.
Præsentationen er live, og du vil undervejs kunne stille spørgsmål i chatten.
Du modtager link til Microsoft Teams via e-mail senest 24 timer før. Log på 5-10 min. før webinaret begynder.
Varighed: 45 minutter