Rational SelfCookingCenter Master Class

Til dig, der allerede har været på uddannelse og kender din RATIONAL-ovn fra dagligdagen. Her guider Dennis dig gennem nogle af de oversete funktioner og introducerer dig til bl.a. sous vide, Delta-T stegning og rygning i ovnen.

Pris: DKK 1.395,- ekskl. moms.

Til Rational Master Class er sværhedsgraden er skruet et par niveauer op - og det samme er udbyttet, du tager med hjem. Denne Master Class er for dig, der har brugt funktionerne i RATIONAL SelfCookingCenter® i mange år og er klar til at lære de mere avancerede funktioner at kende. 

iLevelControl

Med ovnens iLevelControl (iLC) kan du effektivisere din tilberedning med intelligent styring af hvert enkelt stik og velorganiserede varekurve.

VarioSmoker

Lær også hvordan du ved hjælp af VarioSmoker og træflis/træpiller nemt og billigt kan omdanne dit RATIONAL SCC til en røgeovn.

Sous Vide og Delta-T stegning

Og hvis du tror, Sous Vide er forbeholdt vandbad og termostater, så tager du fejl – her kan ovnen også være med. Med minimalt svind og garanti for saftige og møre produkter, kan ovnen bruges til langtidstilberedning i vakuum. Desuden tager Dennis også langtidstilberedning til ekstremer, når han præsenterer dig for Delta-T-stegning.

MyDisplay

Se hvordan du med MyDisplay giver ovnen en mere effektiv brugerflade, der giver mulighed for, at du og dine kollegaer kan have jeres helt individuelle visning af funktioner på den samme ovn. Dvs. at du kun ser de processer, du bruger i dit tilpassede display. I MyDisplay kan du desuden opbygge dine helt egne processer til optimalt resultat af dine unikke produkter.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Vi glæder os til at se dig.

Varighed: 3 timer

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.