Rational iCombi Pro produktdemonstration

Kom til produktdemonstration af verdensnyheden fra Rational. De nye Rational iCombi Pro-ovnene er bedre, mere effektive, mere intelligente end noget, der er set før. Opbygningen af det nye ovnkabinet optimerer luftstrømmen og fordeler dermed energien endnu mere jævnt end tidligere.

Vi serverer varme tips

Vi gennemgår ovnens funktioner, forklarer hvert enkelt symbol og serverer en række gode tips. Du får en teoretisk gennemgang af ovnens funktioner og praktiske eksempler på tilberedninger.

Blus på individuelle fordele

Kom og se hvordan iC Pros 4 intelligente assistenter iDensityControl, iProductionManager, iCookingSuite og iCareSystem kan gøre din hverdag endnu lettere.

Bliv klogere på, hvordan du med ovnens klimakontrol, iDensityControl (iDC), bl.a. kan styre fugten i ovnen og dermed sikre sprøde og saftige tilberedninger uden udtørring. iDC giver desuden mulighed for op til 50% større kapacitet, 10% hurtigere produktion og 10% besparelse på råvarer. Indstiksstyringen, iProductionManager (iPM), er det ideelle redskab til at skabe stor fleksibilitet. Her har du mulighed for at bruge de forprogrammerede processer eller selv skabe nye, der passer til lige netop dine behov. iPM er din planlægningsassistent, der ikke kun anbefaler, hvilke produkter, der egner sig til at blive tilberedt sammen, men også beregner, hvornår de individuelle produkter skal i ovnen, for at alt er færdigtilberedt på samme tid. Og fleksibiliteten fortsætter med de mange tilberedningsprocesser, som iCookingSuite (iCS) stiller til rådighed og du opnår et ensartet resultat – hver gang. Det nye rengøringssystem, iCareSystem (iCare), har 2 indstillinger med flere forskellige programmer: normal og eco. På baggrund af ovnens brug (aktiv tid, tilberedninger etc.) anbefaler iCare selv, hvilket rengøringsprogram, der er bedst at bruge.

iCombi Pro kan fortsat fungere som en manuel ovn, og du bliver introduceret for dens mange muligheder for individuelle indstillinger.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Vi glæder os til at se dig.

Varighed: 2 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse præsentationen ved mindre end 6 deltagere.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.