Rational CookingLive

Overvejer du en RATIONAL-ovn eller et VarioCooking-Center (tidligere kendt som FRIMA) i dit køkken? Så er kurset stedet, hvor du får syn for, hvad den helt unikke teknologi kan gøre for at lette dit arbejde med din gastronomi.

Kom til CookingLive og få masser af facts og frugtbare tips.

Ovnen, der tænker selv

Med Rational SelfCooking Center gøres det let.

Det eneste du skal er:

  1. Vælg ret
  2. Vælg ønsket slutresultat
  3. Færdig

Kom og lær hvordan du bruger Rationals banebrydende teknologi. Ovnen ’sanser’, hvordan tilberedningen skrider frem og fortæller dig, hvilke retter du med fordel kan tilberede samtidig. Du får også mulighed for at lave dit eget display med det revolutionerende Rational SCC.

Rational SCC fungerer også som en manuel ovn med mange muligheder for individuelle indstillinger. Du får en praktisk gennemgang af ovnens funktioner, eksempler på tilberedninger og en demonstration af det fuldautomatiske rengøringssystem.

Intelligent tilberedning

Med Rational VarioCookingCenter Multificiency bliver det ikke nemmere. Det eneste du skal gøre er at vælge tilberedning og bruningsgrad, så klarer Rational VCC Multificiency resten.

Kom og se hvordan du laver en gryderet med pasta til 25 personer på 18 min. og hvordan du tilbereder mælkeprodukter, uden de brænder på eller koger over. Alle funktionerne i Rational VCC Multificiency, gennemgås og hvert enkelt symbol forklares.

Varighed: 3 timer

Vi glæder os til at se dig.

Arrangementet er for dig, der ikke allerede har en Rational-ovn eller et VarioCookingCenter.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.