x Luk

Naturmad

Lad eftermiddagen gå op i røg og bålmad, når Nicolas Min Jørgensen sætter fokus på madlavning over bål og gløder.

Pris: 350,- ekskl. moms.

Kok og madnørd, Nicolas Min Jørgensen, driver til dagligt MIN Mad i Hinnerup. I perioden 2012-2018 var Nicolas desuden med på Det danske Kokkelandshold.

Madlavning på bål og gløder

Intet er bedre end fornemmelsen af røg og flammer i fri natur. Lær at udnytte smagen, duften og varmen fra bål og gløder på andre måder end blot den traditionelle kuglegrill. Du kommer bl.a. til at eksperimentere med japansk yakitori, finsk jordovn og amerikansk røg-bbq.

Vi glæder os til at se dig.

Varighed: 5 timer

Tilmelding til:

Alle felter undtagen (valgfrit) skal udfyldes.

{{headline}}

{{product.FullName}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
DKK {{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Varenr: {{product.Number}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.