close

I fiskens tegn

Hvor længe er en fisk frisk? Hvad betyder temperaturen for kvaliteten – både under opbevaring og tilberedning? Hvordan undgår man madspild, når fisken fileteres?

Pris: DKK 200,- ekskl. moms.

Undgå det hele går i fisk

Få svar på alle dine spørgsmål vedr. opbevaring, filetering, tilberedning af fisk, når Aage Andersen fra Feldt's Fisk & Skaldyr deler ud af sin viden. Udover at svare på spørgsmål, demonstrerer Aage også i praksis udskæring og udnyttelse af hele fisken samt forskellige tilberedningsmetoder til at få perfekte resultater.

Vi glæder os til at se dig.

Varighed: 5 timer

Tilmelding til:

Alle felter undtagen (valgfrit) skal udfyldes.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.

Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk