x Luk

Fra hav til mav'

Hvor længe er en fisk frisk? Hvad betyder temperaturen for kvaliteten – både under opbevaring og tilberedning? Hvordan undgår man madspild, når fisken fileteres?

Pris: DKK 350,- ekskl. moms.

Nu har du muligheden for at følge fisken fra fangst til tilberedning og servering. Vi mødes i Hanstholm, hvor dagen starter på byens fiskeauktion efterfulgt af besøg på en fiskefabrik. Bagefter går turen til BENT BRANDT, hvor Aage Andersen, fisker og fiskehandler fra Feldt’s Fisk & Skaldyr, deler ud af sin viden vedr. opbevaring, filetering og tilberedning af fisk.

Undgå det hele går i fisk

Udover at svare på spørgsmål demonstrerer Aage også i praksis udskæring og udnyttelse af hele fisken samt forskellige tilberedningsmetoder til at få perfekte resultater.

Vi glæder os til at se dig.

Varighed: 8,5 timer (vær opmærksom på at dette er et heldagsarrangement)

Tilmelding til:

Alle felter undtagen (valgfrit) skal udfyldes.

{{headline}}

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.