close

Fokus på småtspisende og dysfagi

I samarbejde med Nestlé Professional Foods inviterer Bent Brandt as til et inspirerende seminar om, hvordan vi kan optimere sanseindtryk under måltider til den småtspisende.

Bliv klogere på hvordan vi kan imødekomme udfordringerne ved småtspisende og dysfagipatienter. Nestlé Professional Food holder oplæg omkring mad og uddeler opskrifter, der tager udgangspunkt i tilpasning af klassiske, danske retter. Mens Bent Brandt as vil tilberede nogle af retterne og fortælle om hvilke hjælpemidler, der kan bruges i køkkenet.

Dysfagi

Dysfagi er en voksende udfordring, da over 60% af ældre i Danmark skønnes at have synkebesvær, hvilket kan resultere i underernæring. Mette, klinisk diætist ved Aarhus Universitetshospital, sætter fokus på vigtigheden af den rette konsistens i maden samt kvaliteten af madens protein.

Inspiration på menuen

De fleste ældre sætter pris på de klassiske, danske retter. Anne og Majken præsenterer Nestlé Professional Foods opskriftshæfte, som netop tager udgangspunkt nye måder at de klassiske, danske retter på. opskrifterne er udviklet således at maden ser appetitlig ud, smager fantastisk, kan spises af folk, der lider af dysfagi og giver appetit på mere.

Dennis' køkkenpraktik

Med opskriftshæftet fra Nestlé Professional Food i hånden går Dennis i køkkenet og tilbereder dagens middag, som består af dysfagimad. Her gennemgår han, hvilke muligheder køkkenets forskellige maskiner har og viser hvilke alternativer maskinerne giver i forhold til variation af madens konsistens.

Vi glæder os til at se dig.

Varighed: 4 timer

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Nu også salg til private. Køb online på bentbrandt.dk