Et hav af muligheder
Gå i dybden med sæsonens fisk og skaldyr sammen med fiskehandler Aage Harlev Andersen.
Pris: 350,- ekskl. moms.
Hvornår er hvilke fisk i sæson? Hvor længe er en fisk frisk? Hvordan sikres fiskens kvalitet – ved køb, opbevaring og tilberedning? Med sin store erfaring med og viden om fisk kan Aage, mangeårig fiskehandler, svare på de fleste spørgsmål om fisk - helt uden søforklaringer.
I fiskens tegn
I køkkenet demonstrerer Aage udskæring og udnyttelse af hele fisken, og du får mulighed for at finpudse udskærings- og tilberedningsteknikkerne, når sæsonens gode fisk og skaldyr skal tilberedes. Udover selve fisken bliver der også kræset om tilbehøret og kunsten at finde de helt rigtige smagssammensætninger.
Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.
Vi glæder os til at se dig.
Varighed: 5 timer
Vi overholder alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer inkl. forsamlingsloftet i forbindelse med COVID-19, så du kan trygt deltage i vores arrangementer.
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.