Ekstra hjælp i køkkenet

Kom og se hvordan du optimerer køkkenprocesser, opnår bedre madkvalitet og sparer tid og penge ved at have den rette viden om teknologien, du omgiver dig med i køkkenet.

Maskiner, der arbejder for dig

Bliv blæst omkuld af IRINOX blæstkølerens ’hemmelige’ funktioner. Lær hvordan RATIONAL iCombi Pros 4 intelligente assistenter kan gøre din hverdag lettere. Opdag hvilken forskel vakuum gør. Og meget mere Dennis stiller skarpt på at få mest muligt ud af maskinerne i køkkenet for ad den vej at optimere køkkenprocesser, skabe bedre madkvalitet og i sidste ende spare tid og penge.

IRINOX: Dennis mente, som mange andre, at blæstkøleren var et nødvendigt onde for at kunne overholde myndighedernes krav til hurtig nedkøling af maden. Men han har ændret mening efter at have stiftet bekendtskab med blæstkøleren fra IRINOX. Den kan så meget mere: varme, hæve/raske, sousvide …

RATIONAL iVario: Ifølge Dennis er dette køkkenets schweizerkniv – intet mindre. Med den nye iVario, der forener stegning, kogning, fritering og trykkogning i samme enhed, slipper du for konstant overvågning og frigøre din tid i køkkenet.

RATIONAL iCombi Pro: Ovnen er hurtigere og kraftigere. Og så er den pålidelig. Du kan stole på, at du får det ønskede resultat til den ønskede tid uden at skulle bruge tid på at tjekke processen hele tiden.

ORVED vakuummaskiner: Tænk sig at processer, som førhen kunne tage uger, nu kun tager timer. Du behøver ikke længere vente 14 dage på syltede rødbeder, det tager maks. 20 min. Og pga. maskinens høje tryk er opbevaring uden nedfrysning nu en mulighed, hvilket betyder, at du kan lave f.eks. fond eller tomatsauce til 1-2 uger ad gangen.

ROBOT COUPE Robot Cook: Med sin meget stærke og lydsvage motor sørger Robot Cook ikke alene for at blende alle råvarer helt jævnt – blenderen har også indbygget varmefunktion op til 140°C, så der kan koges, piskes, pasteuriseres, reduceres og varmholdes i én arbejdsgang.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Vi glæder os til at se dig.

Varighed: 2 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.