x Luk

Inspiration til dysfagi

Dysfagi er en voksende udfordring i mange køkkener, og hos Unilever Food Solutions og BENT BRANDT vil vi gerne sætte ekstra fokus på dysfagi og forskellige hjælpemidler, der kan gøre det lettere at arbejde med for køkkenpersonalet – samt give den bedste oplevelse for borgere med tygge- og synkeproblemer, når maden skal indtages.

Pris: DKK 250,00 (ekskl. moms) pr. deltager, inkl. frokost og goodiebag.

Derfor inviterer Unilever Food Solutions og BENT BRANDT til et halvdagsarrangement, hvor vi har fokus på simple hjælpemidler i køkkenet og den gode smag. Vi ved, at der er knappe ressourcer i mange køkkener, og derfor har vi særligt fokus på at finde den gode smag på en nem måde, der kun kræver små ændringer i tilberedning og anretning.

De fleste ældre sætter pris på de klassiske, danske retter, og vi har udviklet nye måder at lave dem på, så de både ser appetitlige ud, smager fantastisk og kan spises af folk, der lider af dysfagi.

Samtidig har det også indflydelse på appetitten, at det er en smagfuld anretning. Maden skal se appetitlig ud, der skal være forskellige farver og en flot opdækning øger lysten til at spise maden.

Til arrangementet vil vi gøre jer klogere på, hvordan vi kan leve op til alle disse forhold på en nem måde. Vi har samtidig inviteret en ekstern foredragsholder, Annette Kjærsgaard. Annette Kjærsgaard er uddannet ergoterapeut i 1989 og ph.d. Hun forsker blandt andet inden for dysfagi. Hun er i 2002 godkendt som specialergoterapeut-senhjerneskadede af Ergoterapeutforeningen. Annette er til dagligt ansat hos Regionshospital Hammel Neurocenter som specialergoterapeut inden for dysfagi.

Program:
Kl.09.45 – 10.00: Registrering, kaffe, te & snacks
Kl.10.00 – 10.15: Velkomst
Kl.10.15 – 11.00: Foredrag om hjælpemidlerne i køkkenet samt tips til opdækning
Kl.11.00 – 12.00: Foredrag v/Annette Kjærsgaard om dysfagi, hvad det betyder for borgerne og hvordan vi som fagprofessionelle kan afhjælpe det.
Kl.12.00 – 13.00: Frokost
Kl.13.00 – 14.00: Foredrag omkring mad, smag, fif og nye produkter, der gør det nemmere at arbejde med dysfagi-kost. Vi deler ud af gode opskrifter, som der også serveres på dagen.
Kl.14.00: Afslutning & udlevering af goodiebags

Tilmeldingsfrist: 17. april 2019
Der er makimalt plads til 30 deltagere, så tilmelding først til mølle. Der er dog en begrænsning på to deltagere pr. køkken.

Vi glæder os til at se jer til en spændende og inspirerende dag.

{{headline}}

{{product.FullName}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
DKK {{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Varenr: {{product.Number}}

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.