De glemte udskæringer
Bliv klogere på brugen af de “glemte” kødudskæringer med Aage Andersen.
Pris: 350,- ekskl. moms.
Mørbrad og svinekam er nogle af de mest kendte kødudskæringer, men der findes masser af udskæringer som både smager af mere og koster mindre. Aage Andersen, der til dagligt arbejder hos Silkeborg Slagteren, guider dig gennem nogle af de glemte udskæringer.
Ingen ko på isen
Nyretapper, hjerte, kæber, spidsbryst og shortribs kan give lidt sved på panden, da udskæringerne kræver noget andet i tilberedningsfasen end de mere velkendte udskæringer. Med vejledning fra Aage til hvordan det bedste, mest smagfulde resultat opnås, får du selv lov til at prøve kræfter med tilberedning af nogle af de glemte udskæringer. Dennis Rafn er med på sidelinjen og byder ind med forslag til et par velvalgte garniturer, der komplementerer de tilberedte kødudskæringer.
Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.
Vi glæder os til at se dig.
Varighed: 5 timer
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.