Bag med Birk
Tag en tur i “bageriet” med Benjamin Birk og slå stort brød op.
Pris: 350,- ekskl. moms.
Den nok vigtigste parameter for brødbagning er tid. Men hvilke andre parametre spiller ind på slutresultatet, når der skal bages brød? Er det meltyper, gluten, surdej, foldning, formning eller …? Det får du svar på, når surdejs- og brødconnaisseuren Benjamin Birk, stifter og daglig leder af madskolen Birks Køkken, afslører nogle af de mange hemmeligheder bag det gode brød.
Fingrene væk!
Når teorien skal omsættes til praksis i køkkenet, får røremaskinen lov til at gøre det grove arbejde, før du får fingrene i dejen. Som afslutning nyder vi det færdige resultat sammen med slow food charcuteri, ost og et glas lokalt brygget øl
Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.
Vi glæder os til at se dig.
Varighed: 5 timer
Vi overholder alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer inkl. forsamlingsloftet i forbindelse med COVID-19, så du kan trygt deltage i vores arrangementer.
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.