Bælgfrugternes forunderlige verden
Få inspiration af Rikke Grønning til at få flere bælgfrugter på menuen.
Pris: 350,- ekskl. moms.
Mangel på inspiration og vanens magt kan spænde ben for flere bælgfrugter på menuen. Derfor sætter Rikke Grønning, konsulent i grøn omstilling og indehaver af takeaway-restauranten ’Good Food to go’, fokus på, hvordan måltiderne kan bygges op, så bælgfrugterne kommer i centrum.
Den grønne umami
I køkkenet skal du sammen med Rikke eksperimentere med bælgfrugter. Der skal arbejdes med smag, fylde og konsistens, så den mæthedsfornemmelse, der er afgørende for et tilfredsstillende måltid, opnås. Dagen afsluttes med fællesspisning, hvor alle retterne skal smages.
Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.
Vi glæder os til at se dig.
Varighed: 5 timer
Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.