Andet godt fra havet

Gå i dybden med havets alternativer til kød og fjerkræ sammen med Dennis Rafn, BENT BRANDT's kok og inspirationskonsulent.

Pris: 350,- ekskl. moms.

Vi skal huske at udnytte den velsmag og sundhed, havet omkring Danmark er fyldt med. Faktisk er de skal- og bløddyr, der trives i de kølige vande omkring Danmark, blandt de bedste råvarer, vi har i Norden. Og desuden er det både sundt og bæredygtigt at sætte skal- og bløddyr på menuen.

Søsæt de gode idéer

I køkkenet fokuserer Dennis på det, der ikke er fisk, men blæksprutter, muslinger og skaldyr. Der bliver gået i dybden med håndtering og tilberedning, og du får inspiration til, hvordan du kan servere dejlige måltider fra havet. Der bliver også kræset om tilbehøret og kunsten at finde de helt rigtige smagssammensætninger.

Af hensyn til forplejning, venligst oplys hvis du har nogen former for allergener.

Vi glæder os til at se dig.

Varighed: 5 timer

Vi forbeholder os retten til at aflyse kurset ved mindre end 6 deltagere.

Tilmelding til:

Alle felter undtagen (valgfrit) skal udfyldes.

{{headline}}

{{product.FullName}}
Omtanke

{{product.FullName}} Varenr: {{product.Number}}

Pris/stk (ekskl. moms)
Pris/stk (inkl. moms)
Pris (ekskl. moms)
Pris (inkl. moms)
{{product.Price.Value * vat | currency : '' : 2}}
FØR {{product.PriceBefore.Value * vat | currency : '' : 2}}
Sælges i pakker a {{product.ItemPackage}} stk.  
Forventet leveringstid: 1-2 hverdage. Bestillingsvare - forvent leveringstid. Midlertidigt udsolgt - forvent leveringstid

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.