close

Vi er kommet i fornemt selskab

London Stock Exchange Group har udvalgt 1.000 europæiske virksomheder som forbillede og inspiration for andre. 20 af virksomhederne er danske. BENT BRANDT er en af dem.

BENT BRANDT er en af 1.000 europæiske virksomheder udvalgt som forbillede og inspiration for andre af London Stock Exchange Group
BENT BRANDT er en af 1.000 europæiske virksomheder udvalgt som forbillede og inspiration for andre af London Stock Exchange Group.

Vi er kommet i fint selskab. London Stock Exchange Group, der er et af verdens ældste børsselskaber, har udsendt en rapport, der udpeger 1.000 små og mellemstore virksomheder i Europa, der kan tjene som inspiration for andre. Komitéen kalder de valgte virksomheder nogle af de hurtigst voksende og mest dynamiske – virksomheder med en omsætning mellem € 10 mio. og € 300 mio., der over en 3-årig periode har haft en høj vækstrate.

Analysen, som ligger til grund for udvælgelsen, anvendes i rapporten til at sætte fokus på muligheder og udfordringer, for de sektorer, man forventer vil forme fremtiden for de europæiske økonomier. En af sektorerne er 'Food & Drink'.

Vi er selvfølgelig megastolte over at være med på listen, der blandt de 20 danske repræsentanter tæller Aarstiderne, Sticks 'N' Sushi foruden flere kendte it- og teknologisk førende virksomheder.

Læs mere om rapporten på London Stock Exchange Group.

Industrikøkken · Storkøkken · Køkkenudstyr · Storkøkkenudstyr

BENT BRANDT er leverandør til danske storkøkkener, restauranter og kantiner. Vi leverer alle former for inventar, maskiner samt serverings- og køkkenartikler.
Køb på bentbrandt.dk - også online salg til private.